Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Behandelingen

Nagels

Wilt u altijd mooie verzorgde handen en/of nagels? Dit begint natuurlijk bij goede verzorging maar een mooie gellak op de natuurlijke nagels kan daarbij helpen, ik heb een heel breed scala aan kleuren waar je uit kunt kiezen, zo heb ik ook genoeg glitters en andere dingen om de nagels wat extra te geven.

Wil je liever langere nagels? Dat kan ook! Door middel van verlenging met sjablonen maak ik de nagels langer en zul je een prachtig resultaat krijgen en ook dit kunnen we zo gek maken als je zelf wilt, maar ook alle basiskleuren zijn zeker aanwezig!

Wil je graag bijzondere nail-art? Daar ben ik fan van! Laat dit wel even van te voren weten zodat ik er tijd genoeg voor inplan.

Tegenwoordig zijn er nieuwe ontwikkelingen die mijn interesse wekken zoals de BIAB treatment.

BIAB what?

Builder In A Bottle by The GelBottle is een nieuwe generatie flexibele gel, deze is niet te vergelijken met de klassieke gellak. Grootste verschil is dat BIAB een 100% Gel systeem is dat het product uniek maakt. Hierdoor is het product extra stevig en dus aangenamer bij het af- of navijlen maar tegelijkertijd blijft het product fexibel en afweekbaar. 

Lash Lift

Iedereen wilt graag snel klaar zijn in de ochtend én mooie wimpers hebben die de show stelen. Voor velen zijn wimperextensions de oplossing. Maar niet iedereen wil of kan wimperextensions dragen.

Daarvoor is de One Shot Lash Lift van Elleebana in het leven geroepen. 

In 30 minuten prachtig, natuurlijk gelifte wimpers

Natuurlijk effect van 6 tot 12 weken

Bij de One Shot Lash Lift worden siliconen rods geplaatst, deze zorgen voor de unieke Lash Lift. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en geven een echt natuurlijk effect. Dit in tegenstelling tot traditionele rollers en klemmetjes. U heeft 6 tot 12 weken plezeier van de Lash Lift.

Geschikt voor alle wimpers en alle situaties

Bij de Lash Lift van Elleebana hoeft u zich geen zorgen te maken over de vorm of de lengte van uw wimpers. 

De behandeling is op ieder type wimper toe te passen; kort of lang, stijl of overkruld. Het kan allemaal. Daarnaast zijn de wimpers tegen bestand tegen douchen, zweet, intensief sporten en zelfs zwemmen.


Elleebana certificaat

Voor het plaatsen van de Elleebana One Shot Lash Lift heb ik de cursus gevolgd, en succesvol afgerond. Je kan dus met een gerust hart een afspraak inplannen. 

Je bent in goede handen.

Wimperextensions

Russian Volume

Weinig volume van jezelf bij je wimpers, maar toch een echte glamour look? Kies dan voor een Russian Volume wimperextensions, ongekend volume en een natuurlijke uitstraling.

Het plaatsen van een set kost maar € 65,-. Na de behandeling blijven de wimpers 4 tot 6 weken zitten. Voor het mooiste resultaat raad ik aan de wimpers vanaf 2 weken bij te vullen. Uiteraard kan je hiervoor een afspraak boeken bij mij.

Bepaal je eigen look

Bij de Russian Volume behandeling wordt een waaier op iedere wimper gezet. Dit zorgt voor het ongekende volume. De waaiers lopen van 3D tot 15D en je kan kiezen uit verschillende lengtes, diktes en curves. Hierdoor kan je zelf de look bepalen en het gewenste volume.

Het verschil met One by One extensions

De Russian Volume sets bestaan uit waaiers met meerdere ultradunne wimpers, terwijl bij de One by One extensios wimper voor wimper wordt geplaatst. De waaiers bevatten zeer dunne wimpers, en zijn hierdoor makkelijk op te bouwen tot veel volume. Het verschil zie je dan ook terug in het volume. Met de Russian Volume creer je de meest volle wimpers.

Voordelen Russian Volume wimperextensions

Bepaal je eigen look;

Mascara, wimperverf en krultang is niet meer nodig;

Blijven langer zitten als One by One wimperextensions;

Kunnen tegen water, sauna, zon en zee;

Voelen zacht aan en zijn licht;

Voor een échte naturel look is deze techniek ook geschiktBen je 's ochtends lang bezig met je wimpers? Dankzij One by One wimperextensions is dit verleden tijd. Altijd natuurlijke wimpers met een echte prachtige uitstraling zonder hulp van mascara en de wimperkruller.

Het plaatsen van een set kost maar € 55,-. Na de behandeling blijven de wimpers 3 tot 6 weken zitten. Voor het mooiste resultaat raad ik aan de wimpers vanaf 2 weken bij te vullen.


One by One

Bij de One by One wimperextensions behandeling wordt op iedere wimper een haartje toegevoegd. Dit zorgt voor prachtige wimpers die natuurlijk ogen. Doordat ze op je eigen wimpers worden geplaatst voel je wimpers veel minder goed zitten als bijvoorbeeld wimperstrips. 


Wenkbrauwen

Powderbrows PMU is een vorm van semi-permanente make-up.

Powder brows geven een zacht make-up effect waardoor het lijkt alsof je altijd wenkbrauwpoeder op hebt. De kleur loopt in een ombré effect over, dat wil zeggen dat je wenkbrauwen aan het beginstukje wat lichter worden gelaten dan in het midden en bij het staartje van de wenkbrauw. Dit geeft een natuurlijk effect.

De behandeling

Een afspraak begint met het invullen van een intake formulier.

Vervolgens worden je wenkbrauwen zorgvuldig opgemeten en uitgetekend. Bij het bepalen van de vorm wordt rekening gehouden met je botstructuur. Hierna kun je zelf kijken naar de vorm en kunnen er nog aanpassingen gedaan worden. We beginnen pas met de behandeling als de tekening perfect is.

Genezing

Na de behandeling krijg je nazorg instructies mee een kan het genezingsproces beginnen. Dit gaat ongeveer zo;

Dag 1-3; de powder brows lijken erg donker

Dag 4 - 10; er komen scheurtjes en velletjes los. Onder deze plekjes zit geen kleur.

Week 2 -3; geen kleur of vorm zichtbaar

Week 3 - 8; de kleur komt langzaam terug en de vorm wordt weer zichtbaar

Nabehandeling

Mochten er na het genezen van je powder brows nog wat lichtere plekjes bijgewerkt moeten worden, kan dit na 8 tot 12 weken. We werken je powder brows dan 1 keer bij.

Touch-up

Net als elke vorm van semi-permanente make-up dienen powder brows één- tot tweejaarlijks bijgewerkt te worden om de kleur en intensiteit mooi te houden. Dit noemen we een touch-up.

Wanneer een touch-up nodig is hangt af van verschillende factoren. Bij een vette huid zal de kleur wat sneller afnemen dan bij een droge huid. Ook als je veel in de zon komt en de powder brows niet goed beschermd tegen uv-straling zul je sneller een touch-up nodig hebben.

Prijzen

Powder brows €249,-

Touch-up binnen 8-12 weken €49,-

Touch-up na 1 jaar €125,-

Wil je een afspraak maken? Lees hieronder dan eerst de voorzorgregels en informatie over permanente make-up.

LET OP: heb je elders powder brows laten zetten stuur dan voor het maken van een afspraak eerst een foto van je wenkbrauwen. Er wordt GEEN werk van andere artiesten bijgewerkt. Enkel als de “oude” powder brows bijna helemaal vervaagd zijn kun je bij ons na goedkeuring d.m.v. foto’s terecht voor een nieuwe powder brows behandeling.

Voorzorgregels

• Geen alcohol en drugs 24 uur voorafgaand aan de behandeling

• Geen cafeïne (koffie, thee, cola, Red Bull of andere energydrinks) voor de behandeling

• Geen zon/zonnebankkuur 2 weken voor de behandeling

• Geen bloedverdunnende medicijnen innemen 24 uur voorafgaand aan de behandeling (in overleg met uw arts)

• Geen aspirine, ibuprofen of naproxen innemen 24 voorafgaand aan de behandeling

• 2 paracetamol vlak voor de behandeling mag wel ingenomen worden

• Geen vitamine E (ook geen multi-vitaminen) innemen 24 uur voorafgaand aan de behandeling

• Geen limonade drinken voor de behandeling.

• Geen Corticosteroïden crème of zalf ter plekke gebruiken voorafgaand aan de pigmentatie

Informatie over de risico's van permanente make-up

Het zetten van permanente make-up brengt risico’s met zich mee. Zorg daarom dat je goed bent uitgerust en genoeg hebt

gegeten. Stel de behandelaar op de hoogte van eventueel medicijngebruik of huidproblemen, allergieën, epilepsie en

overgevoeligheidsreacties. En controleer op www.veiligpmu.nl dat de studio waar je een PMU wilt laten zetten, een vergunning heeft. Deze vergunning geeft aan dat de studio werkt volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid.

Laat geen permanente make-up aanbrengen:

• op plekken waar je het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan;

• op een litteken dat minder dan een jaar oud is;

• op een plek waar minder dan zes weken geleden PMU is gezet;

• op een plek waar minder dan drie maanden geleden een PMU of tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is;

• op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken of zwellingen;

• als je onder invloed bent van alcohol of drugs;

• als je zwanger bent.

Daarnaast wordt het afgeraden om permanente make-up te laten zetten als je last hebt van één van de volgende aandoeningen:

• diabetes

• hemofilie

• chronische huidziekte

• allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet

• immuunstoornis

• hart- en vaatafwijkingen.

Heb je één van deze aandoeningen of gebruik je antistollingsmiddelen of antibiotica ? En wil je toch PMU? Overleg dan eerst de mogelijkheden met een arts.

Kijk voor achtergrondinformatie over bovenstaande risico’s op www.veiligpmu.nl.

Het zetten van de permanente make-up

Omdat er tijdens het zetten van permanente make-up een wond ontstaat is er een kans op besmetting van ziekten die via bloed worden overgedragen, zoals hepatitis B en C. Controleer daarom of de behandelaar hygiënisch werkt. Een hygiënische werkwijze is ook belangrijk om te voorkomen dat je nieuwe PMU gaat ontsteken.

Let er in ieder geval op dat:

• de huid voor het zetten van de PMU wordt schoongemaakt, gedesinfecteerd en eventueel geschoren met een nieuw

wegwerpscheermesje;

• de naalden en inkt steriel zijn verpakt en alleen voor jou worden gebruikt. De naalden zijn per stuk verpakt, inkt zit in kleine inktcupjes;

• tijdens het zetten schone tissues worden gebruikt om de huid schoon te maken;

• de behandelaar tijdens het zetten van de PMU handschoenen draagt en deze vervangt als hij of zij iets anders aanraakt dan de pigmenteerpen, een tissue of je huid;

• de permanente make-up na afloop wordt verzorgd.

Nazorg

Nieuwe permanente make-up is vergelijkbaar met een schaafwond. Slechte verzorging en onhygiënische behandeling kunnen wondinfecties en littekenweefsel veroorzaken. Bovendien kunnen wondinfecties tot een minder mooie PMU leiden. Als je de PMU goed verzorgt, duurt het twee tot zes weken tot de behandelde huid genezen is. De behandelaar geeft schriftelijke uitleg over de

nazorg van permanente make-up. Lees dit goed door.


Wenkbrauwen Verven en/of epileren


Bij deze behandeling waxen/epileren we de wenkbrauwen (zover dit kan) naar wens van de klant, indien gewenst worden ze ook geverfd.

Als je meer wilt weten:

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank je Uw bericht is succesvol verzonden.