Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

De gezelligste beautysalon aan huis van Den Haag! 

Beauty Heaven 

Elleebana One Shot Lash Lift

Iedereen wilt graag snel klaar zijn in de ochtend én mooie wimpers hebben die de show stelen. Voor velen zijn wimperextensions de oplossing. Maar niet iedereen wil of kan wimperextensions dragen. 

Daarvoor is de One Shot Lash Lift van Elleebana in het leven geroepen. U betaalt bij Beauty Heaven slechts € 50,- voor de behandeling.

In 30 minuten prachtig, natuurlijk gelifte wimpers

Natuurlijk effect van 6 tot 12 weken

Bij de One Shot Lash Lift worden siliconen rods geplaatst, deze zorgen voor de unieke Lash Lift. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten en geven een echt natuurlijk effect. Dit in tegenstelling tot traditionele rollers en klemmetjes. U heeft 6 tot 12 weken plezeier van de Lash Lift.

Geschikt voor alle wimpers en alle situaties

Bij de Lash Lift van Elleebana hoeft u zich geen zorgen te maken over de vorm of de lengte van uw wimpers. De behandeling is op ieder type wimper toe te passen; kort of lang, stijl of overkruld. Het kan allemaal. Daarnaast zijn de wimpers tegen bestand tegen douchen, zweet, intensief sporten en zelfs zwemmen.

Elleebana certificaat

Voor het plaatsen van de Elleebana One Shot Lash Lift heb ik de cursus vorig jaar gevold, en succesvol afgerond. Je kan dus met een gerust hart een afspraak inplannen. Je bent in goede handen.

Boek uw afspraak

Wil je ook de One Shot Lash Lift? Boek dan eenvoudig een afspraak via Direct boeken of bel/app naar op 06-10179696. Je bent van maandag t/m vrijdag welkom in de salon. Ik ben ook regelmatig in de avonduren beschikbaar. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op.

Direct boeken

0