Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

De gezelligste beautysalon aan huis van Den Haag! 

Beauty Heaven 

Mooie verzorgde handen/nagels?

Wilt u altijd mooie verzorgde handen en/of nagels? Dit begint natuurlijk bij goede verzorging maar een mooie gellak op de natuurlijke nagels kan daarbij helpen, ik heb een heel breed scala aan kleuren waar je uit kunt kiezen, zo heb ik ook genoeg glitters en andere dingen om de nagels wat extra te geven.


Wil je liever langere nagels? Dat kan ook! Door middel van verlenging met sjablonen maak ik de nagels langer en zul je een prachtig resultaat krijgen en ook dit kunnen we zo gek maken als je zelf wilt, maar ook alle basiskleuren zijn zeker aanwezig!


Wil je graag bijzondere nail-art? Daar ben ik fan van! Laat dit wel even van te voren weten zodat ik er tijd genoeg voor inplan.


Tegenwoordig zijn er nieuwe ontwikkelingen die mijn interesse wekken zoals de BIAB treatment.


BIAB what?

Builder In A Bottle by The GelBottle is een nieuwe generatie flexibele gel, deze is niet te vergelijken met de klassieke gellak. Grootste verschil is dat BIAB een 100% Gel systeem is dat het product uniek maakt. Hierdoor is het product extra stevig en dus aangenamer bij het af- of navijlen maar tegelijkertijd blijft het product fexibel en afweekbaar. 

Boek hier je nagelbehandeling

0