Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

De gezelligste beautysalon aan huis van Den Haag! 

Beauty Heaven 

One by One Wimperextensions

Ben je 's ochtends lang bezig met je wimpers? Dankzij One by One wimperextensions is dit verleden tijd. Altijd natuurlijke wimpers met een echte prachtige uitstraling zonder hulp van mascara en de wimperkruller.

Het plaatsen van een set kost maar € 55,-. Na de behandeling blijven de wimpers 3 tot 6 weken zitten. Voor het mooiste resultaat raad ik aan de wimpers vanaf 2 weken bij te vullen. Uiteraard kan je hiervoor een afspraak boeken bij mij.

One by One behandeling

Bij de One by One wimperextensions behandeling wordt op iedere wimper een haartje toegevoegd. Dit zorgt voor prachtige wimpers die natuurlijk ogen. Doordat ze op je eigen wimpers worden geplaatst voel je wimpers veel minder goed zitten als bijvoorbeeld wimperstrips. 

Bepaal je eigen look

Voor de wimperextensions zijn verschillende lengtes, diktes en type krul waaruit gekozen kan worden. Hierdoor is voor iedereen een passende look te creëren. Ik help je graag bij het vinden van de beste match.

Voordelen One by One wimperextensions

  • Bespaar tijd in de ochtend;
  • Geen mascara en wimperkruller meer nodig;
  • Natuurlijk effect & altijd glamoureuze uitstraling;
  • Geeft geen beschadigingen aan de eigen wimpers;
  • Bestand tegen licht, water, zon, zee;
  • Verschillende curves en diktes te krijgen;
  • Blijft tot 6 weken zitten, eerder opvullen wordt aangeraden.

Boek uw afspraak

Wil je ook de One by One wimperextensions? Boek dan eenvoudig een afspraak via Direct boeken of bel/app naar op 06-10179696. Je bent van maandag t/m zaterdag welkom in de salon. Ik ben ook regelmatig in de avonduren beschikbaar. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op.

Direct boeken

0